Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium
2019. Április 25.

Avatóünnepség Szőcsényben

Szerző: mokaidu           Feltöltve: 2018-03-28

Avatóünnepség Szőcsényben

A Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium 2017-ben komplex épületenergetikai fejlesztést hajtott végre, európai unós támogatás felhasználásával, mely a KEHOP-5.2.10-16-2016-00123 „Költségvetési szervek pályázatos épületenergetikai fejlesztései” című pályázat keretében valósult meg. Az intézmény fiúkollégiumi épületében homlokzati hőszigetelésre, műanyag nyílászárók beépítésére, a leánykollégiumi épületben homlokzati és padlásfödém hőszigetelésre és műanyag nyílászárók beépítésére került sor.

2018. március 28-án ünnepélyes keretek között került sor a szalagátvágásra.  Az ünnepélyes műsor keretében Torma Sándor igazgató úr, Móring József Attila képviselő úr, és Huszti Gábor alelnök úr mondott köszöntő beszédet. A szalagot dr. Szinay Attila jogi és igazgatási ügyekért felelős helyettes államtitkár, Móring József Attila országgyűlési képviselő, Huszti Gábor, a Somogy megyei Közgyűlés alelnöke és Torma Sándor, iskolánk igazgatója vágta át. Jelenlétükkel megtiszteltek bennünket a környező települések polgármesterei, a társiskolák igazgatói, iskolánk nyugalmazott igazgatója és igazgatóhelyettese, a projekt kivitelezője és műszaki ellenőre.

Iskolánk tanulói (Keresztes Zsuzsanna, Orsós Tamás, Oláh Bendegúz, Laki András) a műsor keretében rövid időutazást tettek az építkezés elejétől a végéig. Kürtszó köszöntötte az avatóünnepséget, és a szalagvágás után kürtszó köszönt el a vendégektől.

Írta: Anticsné Pápai Éva

kattints a képre a galériához

felnőttképzés

friss hírek

Eredményhirdetés Szőcsényben
2019
Rajzpályázat eredménye
Természetbarátok Munkaközössége Szőcsény

Videó

ökoiskola

pályázat