Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium
2019. február 18.

Országos természetismereti vetélkedő

Szerző: mokaidu           Feltöltve: 2018-04-17

A Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium Természetbarátok Munkaközössége idén tizenegyedik alkalommal rendezte meg az Országos természetismereti vetélkedőt. A középiskolások döntőjébe nyolc csapat jutott be. Egy-egy középiskola csapata Pápáról, Ásotthalomról, Kadarkútról, Örkényből, Vépről, Szőcsényből és két középiskola csapata Szegedről. Délelőtt elméleti tudásukról adtak számot a háromfős csapatok, majd ebéd után egy nyolc állomásból álló akadálypályán mutatták meg ügyességüket. A végső elszámolásnál a legtöbb pontot szerezte és ezzel első helyezett lett a Fodor József Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola csapata Szegedről, második lett Ásotthalomról a Bedő Albert Erdészeti Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium csapata, harmadik pedig a Kiss Ferenc Erdészeti Szakgimnázium csapata, ők is szegediek.

Az eredményhirdetés után mindenki fáradtan, de élményekkel gazdagodva köszönt el a szervezőktől, kérve, hogy a következő években is eljöhessenek.

Minden résztvevőnek kis ajándékcsomagot készített a házigazda, melyben a támogatóktól kapott ajándékok voltak.

Az idei évben munkaközösségünk működését támogatta a Földművelésügyi Minisztérium, a Somogy Megyei Önkormányzat, a Domonkos Nyomda, a Kovács Fotó, a Dóra Barkács, Centrál Fotó, a Marcali Helytörténeti Múzeum, valamit az Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium.

Antics József mk. vezető

kattints a képre a galériához

felnőttképzés

friss hírek

Fakitermelő Szakképesítő tanfolyam indul
Okj szám:31 623 01
SZALAGAVATÓ 2019
Szőcsény

Videó

ökoiskola

pályázat