Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium
2019. február 18.

Sportnap Szőcsényben 2018

 
Szerző: rg           Feltöltve: 2018-04-19

Sportnap Szőcsényben

Minden évben eljön a nap, amit minden diák, tanár vár, egy olyan nap, ahol nem a tudásunkról adunk számot, hanem ügyességünkről, sportszerűségünkről, küzdeni akarásunkról, a csapatszellemről. Az iskolai Diákönkormányzat a kollégák segítségével sportnapot szervezett. Az egész délelőttöt megtöltő programokra előre kellett jelentkezni, nevezni. A jó időt kihasználva lehetett erdei túrára menni, kerékpáros túrán részt venni, megküzdhettek a tanulók az akadálypálya feladataival, kosárlabdázhattak a tornateremben, röplabdázhattak és focizhattak az erre kijelölt pályákon.

A sportnapot Torma Sándor igazgató úr nyitotta meg, a nap programjait Tóth Krisztina igazgatóhelyettes asszony ismertette és jó versenyzést, hasznos időtöltést kívántak a résztvevőknek.

Négy versenyszámban eredményt is hirdettek, annak ellenére, hogy a mai nap igazi hozadéka a játék, az egymásért való küzdés, a jó hangulat, az összetartozás érzése volt. Rohanó világunkban sokszor elfeledkezünk a játék öröméről, arról, hogy a pályán nem ellenségek, hanem ellenfelek vagyunk, arról, hogy mindenki egy kicsit megmarad gyereknek, játszó embernek, „homo ludensnek”. Legyen még sok-sok örömben részünk, életünkből ne maradjanak ki az ilyen, és ehhez hasonló programok, mert ezektől leszünk teljesek, egészek.

Írta: Kisgyura Brigitta

Fotó: Matakovics István, Csernalovics László

kattints a képre a galériához

felnőttképzés

friss hírek

Fakitermelő Szakképesítő tanfolyam indul
Okj szám:31 623 01
SZALAGAVATÓ 2019
Szőcsény

Videó

ökoiskola

pályázat