Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium
2019. február 18.

Fotó-és rajzpályázat kiállítás, megnyitás a Korzóban

Szerző: mokaidu           Feltöltve: 2018-05-04

Hagyományaihoz híven a Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium Természetbarátok munkaközössége a Marcali Kulturális Korzóban megnyitotta országos fotó és rajzpályázatának tárlatát. A fotópályázat idei témája a víz volt. Nyolcvannyolc pályamunka érkezett a két kategóriában.

Diákok közül első helyezett lett Gerencsér Imre Balázs Vépről, második helyezett lett Béli Barnabás Csurgóról, a harmadik helyezett Szép Noémi Szegedről küldte be pályaművét.

Felnőtt kategóriában első lett Bartók Andrásné Leányfaluról, második helyezett lett Kovács Mercédesz Tiszaújvárosból, harmadik pedig Antics József Nemesvidról.

A rajzpályázaton, melynek témája a Természet és vadászat kapcsolat volt, idén a környékbeli iskolák diákjai lettek a legjobbak.

Alsó tagozatosok közül első helyezett lett Kiss Kincső, második Szabó Kitti, a harmadik helyen két tanuló végzett, Pál Naomi Szofi és Balázs Márk.

A felsősök közül első lett Csécs Blanka, második Haág Hermina, harmadik helyen Lengyel Petra és Tárnai Anna végzett.

 A nagyszámú érdeklődő jelenlétében a tárlatot Huszti Gábor Somogy Megye Közgyűlésének Alelnöke nyitotta meg. A díjakat Tóth Krisztina igazgató helyettes asszony adta át a szakmai és társadalmi zsűri döntése alapján.

A rendezvényt támogatta: Földművelésügyi Minisztérium, Somogy Megye Önkormányzata, Kovács Fotó, Dóra Barkács, Centrál Fotó, Domonkos Nyomda és a Ziehl-Abegg Kft.

Tudósító: Antics József

  

kattints a képre a galériához

felnőttképzés

friss hírek

Fakitermelő Szakképesítő tanfolyam indul
Okj szám:31 623 01
SZALAGAVATÓ 2019
Szőcsény

Videó

ökoiskola

pályázat