Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium
2019. május 22.

„a Te utad” Pályaválasztási kiállítás és szakmabemutatón Nagykanizsán

Szerző: mokaidu           Feltöltve: 2018-11-12

Szőcsény bemutatkozása „a Te utad” Pályaválasztási kiállítás és szakmabemutatón Nagykanizsán

2018. november 8-9-én, a Nagykanizsai SzC Zsigmondy Vilmos Szakképző Iskolában rendezték meg az idei Zala megyei pályaválasztási napokat, amelyen iskolánk is lehetőséget kapott a bemutatkozásra. A kiállítás és szakmabemutató keretében megmutathattuk, hogy milyen piacképes szakmákat indítunk a következő tanévben.

Kollégáink és diákjaink állták az érdeklődő fiataloktól érkező kérdéseket, és legjobb tudásuk szerint igyekeztek válaszolni. A kérdésekre sok esetben a gyakorlati tevékenységgel válaszoltak: kürtöseink az erdő hangját idézték, kertészeink csodás díszeket készítettek, erdészeti szakmunkásaink rövid ízelítőt adtak a fával való foglalkozásról, a darabolásról, gallyazásról. Az emlékbe kapott fakorongok a gazdájuknak sokat fog érni a jövőben is, hiszen, ha ezektől a bemutatóktól megjött a kedve, megtalálta az útját, akkor tegnap és ma sokat tettünk.

Iskolánk szakgimnáziumi képzése is vonzó volt a látogatók között, emellett az érdeklődők gépész oktatásunkról is tájékoztatást kaptak.

Tanítványaink legjobb tudásuknak megfelelően, komoly szakmaiságot képviselve, örömmel, nagylelkűen látták el a rájuk bízott feladatokat: Kőműves Vivien, Róth Alexa, Orsós Dzsenifer, Varga Kitti, Lippai Szebasztián, Czekmeiszter Zsolt, Nagy Artúr, Weisz János, Gál Bence. Köszönjük!

A kiállítás és szakmabemutató előkészítésében, lebonyolításában több kollégánk is aktívan részt vett, köszönjük, hogy öregbítették iskolánk hírnevét!

Írta: Kisgyura Brigitta

Fotó: Kovács András

kattints a képre a galériához

felnőttképzés

friss hírek

Pályázati kiírás igazgatói beosztás betöltésére
Szőcsényben
Kedvezményes agrár képzési lehetőségek felnőtteknek!
Szőcsényben

Videó

ökoiskola

pályázat