Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium
2020. július 14.

Ballagás 2019

 
Szerző: rg           Feltöltve: 2019-05-03

Ballagás 

a Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégiumban Szőcsénypusztán

 A ballagás napján gyönyörű reggelre ébredtünk, megúsztuk eső nélkül e jeles eseményt. Intézményünk hét végzős osztálya, 82 tanulója sorakozott fel a hagyományos Ballag már a vén diák… hangjaira a dísztéren. A vidám színekben pompázó virágcsokrokat tartó végzősök szemébe bizony néha könny szökött, amikor Nagy Réka búcsúzott az iskolától, s Orsós Tamás az alsóbb évfolyamosok nevében búcsúztatta az ünnepelteket.  

A diákoktól Tóth Krisztina Igazgató Asszony búcsúzott sok sikert kívánva a vizsgákhoz. Gondolatait e idézet köré szőtte, bíztatva a diákokat arra, hogy ha eredményt akarnak elérni, akkor bizony mászni kell.

„"Két módon lehet feljutni egy tölgyfa csúcsára. Az egyik, hogy felmászol rá. A másik, hogy ráülsz egy makkra és vársz." /Kemmons Wilson/

A legjobb végzős diákok a tanulmányaik során nyújtott kiemelkedő tanulmányi, gyakorlati és közösségi munkájukért könyvjutalomban részesültek.

Nevelőtestületi dicséretet kaptak Czekmeiszter Zsolt az erdészeti szakmunkás Szakma Kiváló Tanulója Versenyen az összetettben elért országos 1. helyezéséért, Tóth Adrián az erdészeti szakmunkás Szakma Kiváló Tanulója Versenyen az összetettben elért országos 2. helyezéséért Lukovics Alex Tamás, Molnár Kristóf, Németh János  az erdészeti szakmunkás Szakma Kiváló Tanulója Versenyen való eredményes szerepléséért, Orsós Dzsenifer a kertész Szakma Kiváló Tanulója versenyen való eredményes szerepléséért, Nagy Réka a kollégiumban végzett közösségi munkájáért, Varga Márió, Horváth László kimagasló tanulmányi eredményéért és Szivler László a diákönkormányzatban végzett tevékenységéért.

Emlékplakettet kapott Tóth Adrián kimagasló tanulmányi eredményéért és a versenyeken való szerepléséért.

Írta: Anticsné Pápai Éva

kattints a képre a galériáhozfontos

KAFFEE

felnőttképzés

friss hírek

Búcsúzó végzős tanítványainktól
Búcsúzó végzős tanítványainktól
SZAKMA UTÁN ÉRETTSÉGI?
JELENTKEZZ!! Nappali és levelező munkarendben

Videó

ökoiskola

pályázat