Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakképző Iskola
2016. augusztus 24.

Üdvözöljük iskolánk honlapján!

Köszöntöm Önöket abból az alkalomból, hogy felkeresték a Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakképző Iskola honlapját. Külön köszöntöm azokat, akiknek valamilyen kapcsolatuk volt, vagy van iskolánkkal, és természetesen azokat is, akik ilyen módon találkoznak velünk először.

Önök egy több, mint negyven éves, gazdag múltú iskola honlapját nyitották meg. Megújult formában jelentkezünk ezekkel a bevezető gondolatokkal, ahol sok érdekes és hasznos információt lehet megtalálni múltunkból és jelenünkből.

Feladatunknak érezzük, hogy átfogó képet nyújtsunk iskolánkról. Szeretnénk, ha az érdeklődők, képet kapnának képzési rendszerünkről, a tanulmányi lehetőségekről és a tanítási órákon kívüli eseményekről. Fontosnak érezzük megmutatni, hogy miért érzik jól magukat diákjaink intézményünkben.

Jó böngészést kívánok!

pótfelvételi

felnőttképzés

friss hírek

Megkezdődött az aratás
A Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium tangazdaságában megkezdődött a gabona betakarítása.
Nyári ügyeleti rend
A nyári ügyeleti rend alább megtekinthető.
Pótvizsgák időpontja
A 2015/2016-os tanév pótvizsgaidőpontjai
Tanulmányút a Nyírerdő Zrt. szervezésében
Az Országos Tanulmányi Versenyen résztvevő három erdészeti és vadgazdálkodási technikus hallgatónk és kísérő tanáraik, két napos szakmai tanulmányútra kaptak lehetőséget
Együttműködés szakképző iskolák között
Iskolánk az EMET által kiírt határtalanul program keretében kiírt „Együttműködés szakképző iskolák között” című pályázatán

ökoiskola

pályázat