Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakképző Iskola
2016. május 05.

Üdvözöljük iskolánk honlapján!

Köszöntöm Önöket abból az alkalomból, hogy felkeresték a Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakképző Iskola honlapját. Külön köszöntöm azokat, akiknek valamilyen kapcsolatuk volt, vagy van iskolánkkal, és természetesen azokat is, akik ilyen módon találkoznak velünk először.

Önök egy több, mint negyven éves, gazdag múltú iskola honlapját nyitották meg. Megújult formában jelentkezünk ezekkel a bevezető gondolatokkal, ahol sok érdekes és hasznos információt lehet megtalálni múltunkból és jelenünkből.

Feladatunknak érezzük, hogy átfogó képet nyújtsunk iskolánkról. Szeretnénk, ha az érdeklődők, képet kapnának képzési rendszerünkről, a tanulmányi lehetőségekről és a tanítási órákon kívüli eseményekről. Fontosnak érezzük megmutatni, hogy miért érzik jól magukat diákjaink intézményünkben.

Jó böngészést kívánok!

pótfelvételi

felnőttképzés

friss hírek

Iskolánk pótfelvételt hirdet
A Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium a 2016/2017. tanévre pótfelvételt hirdet.
OSZTV-n ügyeskedtek diákjaink
Az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny Döntőjének idén április 20. és 22. között a gyulai DALERD Zrt. Erdészeti Tájékoztatási Központja adott otthont.
Természetiskolai vetélkedő - döntő
2016. 04 06 - 07 között került megrendezésre a Természetismereti Vetélkedő döntője
Szintvizsgák Szőcsényben
A Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium 9. évfolyamos tanulói számára megkezdődtek a szintvizsgák.
A döntőbe jutott iskolák listája
Megtekinthetőek a természetismereti vetélkedőbe jutottak listája

ökoiskola