Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium
2017. október 22.

Jogi nyilatkozat

A honlap eredeti szerkezete, külalakja a LeMi - Soft Kft. , a tartalma Széchenyi Zsigmond Mezőgazdasági Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium (továbbiakban Iskola) szellemi alkotása; jogi védelem alatt áll.

A honlap tartalma szabadon felhasználható, idézhető és többszörözhető – feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti, kereskedelmi célból történik, és a forrás feltüntetésre kerül. A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a B üntető Törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári Törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak.

A honlapon elhelyezett közlések a nyilvánosság tájékoztatását szolgálják, és semmilyen módon nem kötik az Iskolát. A honlapon elhelyezett közlések sem tekinthetők szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért. Az Iskola fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért az Iskolát semmiféle felelősség nem terheli.

kapcsolat

 
Torma Sándor
mb. igazgató
szechenyiszki@gmail.com
+36 85 312 051
Tóth Krisztina
igazgatóhelyettes
szechenyiszki@gmail.com
+36 85 312 051

friss hírek

Újabb remek eredmények szőcsényi diákoktól
Hagyományosan Piliscsabán rendezték meg a dr. Szepesi László Országos Erdészeti Gépész Emlékversenyt az elmúlt héten.
Nyílt nap volt iskolánkban
Pályaválasztási nyílt nap volt ma Szőcsénypusztán.

ökoiskola

pályázat